Verkkokaupan Vaihto- ja palautusehdot

Tuotevaihto- / palautus:

Verkkokaupan tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautettava tuote pitää olla käyttämätön sekä jälleenmyyntikelpoinen. Kuluttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset.

Ennenkuin lähetät vaihdettavan tuotteen, tarkista seuraavat kohdat:

  1. Ennen palautusta tulee olla yhteydessä meidän asiakaspalveluun, jotta haluttu toimenpide (vaihto tai palautus) on meillä tiedossa ja tiedämme odottaa tuotetteen takaisin.
  2. Tuotteet on oltava uudestaan myyntikuntoisia.
  3. Liitä palautuksen mukaan tai lähetä sähköpostitse seuraavat tiedot:
    • nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi ja pankkitilinumerosi
  4. Pakkaa tavarat alkuperäisiin tuotepakkauksiin ja pakkaukset postituksen kestävään pakettiin
  5. Palautusosoite on seuraava:

Palautusosoite:

LedLife Oy

Sylinterikuja 1

10620 TAMMISAARI

Emme vastaanota palautuksia yli 30 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan tilillesi tai lähetämme toisen tuotteen tilalle.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittämästi osoitteeseen info@ledlife.fi tai numeroon 040 553 3908.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

LedLife Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

LedLife Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle, tarkemmat tiedot luovutuksista tietosuojaselosteessa.