LedLife OY Varasto

Sylinterikuja 1
Raasepori

OTA YHTEYTTÄ

  TuotekyselyPalauteVerkkokaupan parannusehdotusMuu syy...

  ASIAKASPALVELU

  LedLife on suomalainen led-valaistustekniikan ja kuituvalojen maahantuonti-, tukku- ja vähittäisliike. Tarjoamme pitkäaikaisella kokemuksella valikoituja vakiotuotteita sekä räälälöityjä erikoissovelluksia. Erikoistilauksesta toimitamme lähes mitä tahansa alaan liittyvää.

  Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse arkisin klo 12.00 – 17.00.  Voit myös lähettää viestiä tekstiviestitse tai sähköpostitse.

  Palvelemme myös hätätapauksessa viikonloppuisin.

  Noutovarasto on auki tarpeen mukaan, pääosin arkisin (ma-to) klo 16.30 –  20.00 välisenä aikana.

  Otattehän yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse ennenkun saavutte paikalle.

  YHTEYSTIEDOT

  Puhelin: 040-5533908
  Sähköposti: info@ledlife.fi

  Ilmainen standard toimitus
  yli 100€ ostoksista.

  Sähköposti yhteydenotot
  Myös viikonloppuisin

  Osoite: Sylinterikuja 1
  10620, Raasepori

  Onko sinulla kysyttävää siitä, kuinka voimme auttaa yritystäsi?
  Lähetä meille sähköpostia ja otamme pian yhteyttä.

  USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

  Verkkokaupasta

  Lisätäänkö hintoihin ALV?

  Kaikki Ledlife.fi -verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

  Mikä on tuotteiden toimitusaika?

  Toimitukset lähtevät pääsääntöisesti Tammisaaren varastolta 1-3 arkipäivässä kaikkialle Suomeen.

  Haluaisin tilata tuotteita yksityishenkilönä, miten menettelen ?

  Ensisijaisesti tilaus kannattaa tehdä sivustomme verkkokaupan kautta, kaikki tiedot tulevat varmasti oikein, kun olet ne itse tarkistanut. Jos verkkokaupan käyttö on jostain syystä hankalaa, lähetä vastaavat tiedot sähköpostilla info@ledlife.fi. Tilauksen voi tehdä myös puhelimitse soittamalla numeroon 040-5533908. Varmimmin klo 11-17 työpäivisin.

  Haluasin tilata tuotteita yrityksellemme, miten toimin ?

  Ensisijaisesti tilaus kannattaa tehdä sivustomme verkkokaupan kautta, kaikki tiedot tulevat varmasti oikein, kun olet ne itse tarkistanut.

  Jos yrityksellänne on käytössä oma tilauslomake, lähetä se tai vastaavat tiedot sähköpostilla info@ledlife.fi osoitteeseen. Tilauksen voi tehdä myös puhelimitse numeroon 040-5533908. Varmimmin klo 11-17 työpäivisin.

  Yritys saa asianmukaisen laskun sähköpostiin sekä erillisen paperilaskun paketissa. Laskutusasiakkaille ensisijainen laskutusmuoto on sähköpostin kautta lähetetty lasku, jos erityisesti tarpeen, lähetetään paperilasku.

  Laskutusasiakkaaksi haluavan kannattaa ottaa yhteyttä myyntiimme ennen ensimmäistä tilausta.

  Edustan koulua, kuntaa, valtion laitosta, suuryritystä tms. Miten laskutus toimii ?

  Laskutusosasto päättää asiakkaan laskutus- ja luottokelpoisuuden. Kun tilaus on todettu asianmukaiseksi ja tilaajalla on oikeudet tehdä tilaus, yleensä laskutukselle ei ole estettä.

  Missä maassa tuotteenne on valmistettu ?

  LED-Sarjat, Kuitutuotteet ovat valmistettu Suomessa, tietyt komponentit niistä ovat kuitenkin valmistettu Aasiassa mutta loppukäsittely, kokoonpano sekä räätälöinti tehdään Suomessa.

  Muiden tuotteiden osalta suurimman osan alkuperämaa on Kiina, osittain myös Puola, Taiwan, Japani sekä USA.

  Vastaavan näköisiä tuotteita on usealla eri kaupalla tarjolla. Ovatko tuotteet laadullisesti kilpailukykyisiä?

  Kyllä ovat. Jos saamme yhtään reklamaatiota, jossa tuotteen laatu ei vastaa ennakko-odotuksia, otamme asian vakavasti. Tuote todennäköisesti poistetaan valikoimista jo yhden reklamaation jälkeen.

  Täydennättekö automaattisesti uudelleen tuotteita, jotka on merkitty "loppu"?

  Tilaamme jatkuvasti lisää tuotteita varastoon mutta ei välttämättä kaikki aivan heti joten jos tarvitsette jonkun tietyn tuotteen mikä on loppu varastosta kannattaa tuotesaatavuus varmistaa meidän asiakaspalvelusta.

  LED-Tietoa

  Peruskäsitteet

  LED-Tekniikan edut – Miksi valita LED-valoja?

  LED-tietoa – sivuilta löytyy kaiken mitä sinun tulisi tietää LED-valoista sekä erilaisten tuotteiden asennusohjeet.

  LED-lamput ovat energiatehokkaita ja erittäin pitkäikäisiä. Eivät sisällä elohopeaa sekä syttyvät välittömästi. Vaikka LED-valot ovat pääsääntöisesti kalliimpi kun muita lampputyyppejä, se on kokonaiskustannuksiltaan edullisin vaihtoehto pienen sähkökulutuksen ansiosta.

  LED-tekniikan ansiosta LED-lamput maksavat itsensä takaisin pitemmän käyttöiän ja energiatehokkuuden ansiosta.

  LED-lampun värientoisto on myös huomattavasti parempi.

  LED-valot ovat ehdottomasti vihrein valaistusvaihtoehto.

  LED Ominaisuudet

  Ledit ovat puolijohteita. Niissä ei ole liikkuvia osia, eikä hehkulankaa, kuten tavanomaisessa polttimossa.

  Ledien luovuttama valoteho on hyvä verrattuna niiden kuluttamaan sähköenergiaan.

  Normaaliolosuhteissa ledit ovat pitkäikäisiä, jopa 100 000 tuntia, joka vastaa yli kymmenen vuoden käyttöä.

  Se ei kuitenkaan ole todellinen käyttöikä, kuin kaikkein pienimmille led-komponenteille. Nykyään lediltä vaaditaan aina vain suurempia tehoja ja muita ominaisuuksia, joten optimaalinen elinikä ei ole läheskään realistinen odote.

  Ledit menettävät vanhetessaan valotehoaan, joten tarpeetonta käyttöä kannattaa välttää kohtuullisesta virrankulutuksesta huolimatta.

  Ledit eivät juurikaan lämpene verrattuna hehkulamppuun, joten mitään suojaetäisyyksiä herkästi syttyviin materiaaleihin ei tarvita.

  Kuitenkin on huomioitavaa, että suurimpien ledvalojen tehot ovat jo kymmeniä watteja, on huolehdittava, että jäähdytys toimii.

  Suurtehonauhat on asennettava alumiiniseen listaan tai profiiliin. Huonosti liimattu nauha tai liimaus heikosti lämpöä johtavaan materiaaliin, kuten puuhun tai pahviin, johtaa nauhan nopeaan vaurioitumiseen.

  Ledit eivät viihdy kuumassa, käytä saunaan vain led-tuotteita, joita on erityisesti suositeltu saunaan asennettavaksi ja voidaan asentaa helposti huollettavaksi.

  Ledien käyttöjännite on alhainen, ainoa verkkojänniteosa on virtalähde, joka muuttaa 230 voltin verkkojännitteen vaarattomaksi tasajännitteeksi.

  Ledien kytkentäjohtoja saa asentaa laillisesti kuka tahansa, kunhan verkkolaite asennetaan vaatimusten mukaan asianmukaiseen paikkaan.

  Ledit ovat herkkiä väärille jännitteille, käytä vain sarjoissa mukana tulevia virtalähteitä tai ohjeissa mainittuja enimmäisjännitteitä.

  Irtoledien asennuksessa on huomioitava oikeankokoisten etuvastuksien käyttö tai virranrajoituselektroniikka.

  Takuu ei korvaa väärän käyttöjännitteen vioittamia tai kytkentäohjeiden vastaisesti kytkettyjä komponentteja.

  Perinteisten eli ø 5 ja 3 mm:n ledien yleisin vaurio on mekaaninen: ledin jalkoja ei saisi taivuttaa aivan lasin juuresta.

  Juotostöissä kannattaa käyttää vain elektroniikkatyöhön soveltuvia juottimia, ylilämpö tuhoaa helposti ledin jo ennen virran kytkemistä.
  Teholedien juotostöissä pitää noudattaa erityistä huolellisuutta, ylilämpö voi vaurioittaa helposti lediä. Teholedien keskiössä sijaitseva ledin chip on mekaanisesti arka vaurioitumaan, säilytä teholedit huolellisesti pakattuna ja vältä koskemasta keskikohtaan sormin tai millään esineellä.

  Epävarmoissa tapauksissa kannattaa kääntyä teknisen tukemme puoleen (email: info@ledlife.fi) tai lähettää kyselyn asiakaspalvelu sivuston lomakkeen avulla.

  Kotelointiluokat

  Tulossa…

  Värisävyt

  Tulossa…

  CRI

  CRI (värintoistoindeksi)

  Se mittaa objektien värisiirtymän astetta, kun valonlähde valaisee niitä verrattuna samoihin objekteihin, kun niitä valaistaa vertailukelpoisen värilämpötilan omaava vertailulähde.

  Valovirta / Valoteho

  Valovirta tai valoteho on valon havaitun tehon mitta. Se eroaa säteilyvuosta, säteilevän valon kokonaistehon mittauksesta, siinä, että valovirta säädetään heijastamaan ihmissilmän vaihtelevaa herkkyyttä valon eri aallonpituuksille.

  Säteen kulma / Valokulma

  Sillä tarkoitetaan kahden suunnan välistä kulmaa, jonka intensiteetti (kynttilänvoima) on 50 % enimmäisintensiteetistä mitattuna tasossa, joka kulkee nimellisen säteen keskilinjan läpi (keskinsäteen kynttilänvoima)

  Valoteho lm/W

  Valoteho – yksikkö : lm/W

  Valotehokkuus on valonlähteiden ominaisuus, joka osoittaa, mikä osa emittoidusta sähkömagneettisesta säteilystä on käyttökelpoinen ihmisen näkökykyyn. Se on emittoidun valovirran suhde säteilyvirtaan. Valotehokkuus liittyy valonlähteen kokonaistehokkuuteen valaistuksessa, mutta kokonaisvalaistuksen tehokkuus riippuu myös siitä, kuinka suuri osa syöttöenergiasta muuttuu sähkömagneettisiksi aalloksi (näkyviä tai ei).

  Tuotekohtaiset tiedot sekä asennusohjeet